Ga naar hoofdinhoud

Heeft u interieur inspiratie nodig? Of bent u toe aan een nieuw hotel interieur? De Hotel Partners spelen continu in op nieuwe ontwikkelingen die zich binnen ons vakgebied voordoen. Zo zijn wij altijd op de hoogte van de laatste trends. Wij laten ons graag inspireren door Design Hospitality, of te wel de architectuur van gastvrijheid.

Geinspireerd door Design Hospitality

Veel hotel ontwerpen en interieurs zijn tegenwoordig geïnspireerd door het thema Hospitality. Het Design Hospitality thema laat toe dat er veelvuldig gecombineerd wordt met verschillende kleuren, prints, materialen en wandafwerkingen in één ruimte. Heel veel decoratieve aspecten, traditionele kleuren en vormen met een geometrisch karakter zijn zichtbaar, met als resultaat een warme ambiance. Welke hotelkamer stijl past het best bij u?

Exclusive

Waan u rijk in een hotelkamer omringd door een exclusieve omgeving, in combinatie met het gebruik van warme kleuren en high-end materialen. Denk bijvoorbeeld aan hout, steen, koper, marmer en ook brons en messing.

Natural Attraction

Voelt u zich aangetrokken tot de natuur met basic kleuren, duurzame en natuurlijke materialen afgewerkt met een glamorous randje. Dan komt u in een hotelkamer met deze stijl helemaal tot rust.

Dark & Clear

Zwart of wit? Ying of Yang? Duidelijkheid en geen poespas in dit type hotelkamer, wellicht geschikt voor het zakelijke type?

Outspoken

Bent u een uitgesproken en energievol type? Kortom; niet bang voor een kleurtje? Dan is dit wellicht de stijl voor u en wordt u in deze hotelkamer wakker met energie voor tien.

Contemporary

Is uw stijl industrieel met een zonnig randje en een rauw karakter? Dit type hotelkamer is stijlvol en uniek zonder over de top te gaan.

Inspirerende Experience room Hospitality

In onze Experience-room krijgt u een impressie van de huidige noviteiten op het gebied van Hospitality verwekt in een uniek concept. Doe hier nieuwe ideeën op en laat u inspireren terwijl u het gevoel heeft in een hotel te zijn. U bent van harte welkom in onze Experience-room op de Dirk Storklaan 65 in Hoofddorp.

Back To Top