Ga naar hoofdinhoud

Een unieke en passende horeca inrichting van uw hotel, café of restaurant zorgt ervoor dat uw gasten zich op hun gemak voelen. In de horeca draait het namelijk om gastvrijheid, sfeer en natuurlijk om lekker eten en drinken. De Hotel Partners zijn dé specialist in de Hospitality branche weten als geen ander hoe je een horecaconcept creëert waarin mensen graag verblijven. Samen met u ontwerpen, plannen en maken wij een totaalconcept voor uw horecagelegenheid.

Horeca inrichting van A tot Z

Geef uw hotel, restaurant of café een unieke uitstraling met een op maat gemaakt horeca interieur. Wij ontzorgen horecapartijen door middel van advies, realisatie, inrichting en service van de bouwkundige- en inrichtingscomponenten. Kortom, samen met u ontwerpen wij uw interieur van A tot Z.

De Hotel Partners verzorgen de complete horeca inrichting van:
– Cafés
– Restaurants
– Brasseries
– Hotels

Creatieve, inspirerende horeca inrichting

Onze horeca interieurs staan voor creatief, inspirerend en duurzaam. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen voor de juiste combinatie van materialen en kleuren, en zorgen voor een unieke en exclusieve inrichting dat past bij uw horecaconcept. Door onze jarenlange ervaring weten we waar we over praten en waar we rekening mee moeten houden.

Neem contact op met De Hotel Partners

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Back To Top