Ga naar hoofdinhoud

Bent u op zoek naar een partner voor uw hotel inrichting? Of wilt u uw hotelkamers (opnieuw) laten inrichten? Met onze jarenlange ervaring zijn De Hotel Partners een betrouwbare partner voor uw interieurontwerp.

De juiste sfeer en hotel inrichting

Uitstraling en sfeer spelen in de Hospitality Branche een grote rol. De juiste sfeer in een hotelkamer zorgt ervoor dat uw gasten zich op hun gemak voelen én vaker een hotelkamer boeken. De Hotel Partners helpen u graag uw hotel optimaal in te richten. Met het juiste meubilair, de juiste verlichting en de mooiste decoraties. Van de entree van uw hotel tot aan het lounge gedeelte en het restaurant.

Inspirerende en duurzame hotel interieurs

De Hotel Partners staan voor unieke hotel interieurs op maat. Of het nu gaat om stoffering, maatwerk meubilair, wandafwerking of innovatieve digitale oplossingen. Wij integreren alle denkbare elementen en hebben altijd een oplossing voor u. Samen met onze partners zijn we in staat inspirerende en duurzame totaalconcepten te ontwikkelen.

Van ontwerp tot realisatie van uw hotel inrichting

De Hotel Partners streven altijd naar een “wauw” effect. Zowel bij het versterken van een bestaand concept als het ontwikkelen en realiseren van een nieuw concept, zorgen we voor de juiste uitstraling en sfeer. Wij zetten inspiratie om in beleving.

Kom langs voor inspiratie bij De Hotel Partners

Met een uitgebreide showroom en assortiment aan producten en merken van stoffering, maatwerk- meubilair, wandafwerking tot innovatieve digitale oplossingen kunnen wij de gewenste inrichting realiseren. U bent van harte welkom in onze Experience-room op de Dirk Storklaan 65 te Hoofddorp. Doe hier nieuwe ideeën op en laat u inspireren terwijl u het gevoel heeft in een hotel te zijn.

Back To Top