Ga naar hoofdinhoud

Heeft u interieur inspiratie nodig? Of bent u toe aan een nieuw hotel interieur? De Hotel Partners weten als geen ander de juiste stijl en sfeer te creëren, passend bij uw hotel. Wij spelen continu in op nieuwe ontwikkelingen die zich binnen ons vakgebied voordoen. Op deze manier kan de inrichting van uw hotelkamers worden afgestemd op de laatste trends.

Innoveer en creëer beleving

Hotels met een uniek en persoonlijk verhaal hebben de toekomst. Een persoonlijke beleving staat dan ook steeds meer centraal. Het is belangrijk om te investeren en innoveren om onderscheidend te blijven, door bijvoorbeeld thematisering, luxe en andere bijzondere concepten. De Hotel Partners brengt creativiteit, vakkennis en innovatie samen. Of het nu gaat om stoffering, maatwerk- meubilair, wandafwerking of innovatieve digitale oplossingen.

Duurzame hotel interieurs

Steeds meer mensen hechten waarde aan duurzaamheid. Gebruik van natuurlijke materialen: hout, steen, koper, marmer en ook brons en messing geven uw hotel identiteit. Hotel interieurs die wij realiseren zijn dan ook niet alleen mooi, maar ook praktisch en duurzaam. De Hotel Partners streven ernaar om zoveel mogelijk met duurzame producten en materialen te werken. We besteden voldoende zorg aan de detailleringen en materiaalgebruik waarbij de eigenschappen van de materialen zorgvuldig op elkaar worden afgestemd. Op deze manier creëren wij projecten met een langdurig gebruiksgemak.

Flexibel en multifunctioneel inzetbaar

De ruimte moet zo flexibel en multifunctioneel ingezet kunnen worden met het oog op een complete ervaring voor de gast. De Hotel Partners vinden Daarnaast vinden het belangrijk dat onze realisaties zowel nu als in de toekomst voldoende perspectieven bieden. Dit vraagt om een multifunctioneel indeelbaar en bruikbaar ontwerp.

Hotel interieur trends

Heeft u vragen of wilt u meer weten over hotel interieur trends? Neem dan een kijkje bij onze gerealiseerde projecten of neem contact met ons op!

Back To Top