Ga naar hoofdinhoud

Heeft u net een nieuw hotel? Of bent u juist toe aan een nieuw hotel interieur? De Hotel Partners zijn specialist op het gebied van hotelinrichting: van interieuradvies en –ontwerp tot oplevering van de (nieuwe) inrichting. Wij verzorgen de complete (re)styling van uw hotel en ontzorgen u volledig.

Interieur styling en persoonlijk advies

Het hotel interieur is één van de belangrijkste visitekaartjes van uw hotel. Een ruimte vormgeven, is iets heel persoonlijks. Want eigenheid, dat is in de hotelbranche nu juist zo belangrijk. Wij luisteren goed, verdiepen ons in uw specifieke wens en zorgen voor een persoonlijk interieuradvies. Van een modern tot klassiek design of een specifiek thema: De Hotel Partners staan voor unieke hotel interieurs op maat!

Praktisch en duurzaam hotel interieur

Hotel interieurs die wij realiseren zijn niet alleen mooi, maar ook praktisch en duurzaam. De Hotel Partners streven ernaar om zoveel mogelijk met duurzame producten en materialen te werken. We besteden voldoende zorg aan de detailleringen en materiaalgebruik waarbij de eigenschappen van de materialen zorgvuldig op elkaar worden afgestemd. Op deze manier creëren wij projecten met een langdurig gebruiksgemak.

Van concept tot realisatie van uw hotel interieur

Of het nu gaat om stoffering, maatwerk- meubilair, wandafwerking of innovatieve digitale oplossingen. De interieurarchitecten van De Hotel Partners vinden altijd een creatieve oplossing voor uw hotel interieur. Bent u benieuwd geworden naar onze werkwijze? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden van uw hotel interieur? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Back To Top