Ga naar hoofdinhoud

Hotel interior design

Bent u toe aan een nieuw hotel interieur? De Hotel Partners zijn specialist op het gebied van hotelinrichting: van interieuradvies en –ontwerp tot oplevering van de (nieuwe) inrichting. Wij verzorgen de complete (re)styling van uw hotel en ontzorgen u volledig.

Een passend ontwerp voor uw hotel interior design

De Hotel Partners maken voor ieder hotel een persoonlijk interieur ontwerp, gebaseerd op uw specifieke wensen. Van stoffering, maatwerk- meubilair, wandafwerking tot aan innovatieve digitale oplossingen. Alles is mogelijk. De Hotel Partners integreren alle denkbare elementen en hebben voor u altijd een oplossing. Samen met onze partners zijn we in staat inspirerende en duurzame totaalconcepten te ontwikkelen.

Van hotel ontwerp tot realisatie

Van ontwerp tot aan realisatie bij De Hotel Partners streven wij altijd naar een ‘wauw’ effect of het nu gaat om het versterken van een bestaand concept of het ontwikkelen en realiseren van een nieuw concept. Wij zetten inspiratie om in beleving.

Realisaties hotel interior design

Benieuwd naar onze realisaties? Neem een kijkje bij onze projecten! Ook bent u van harte welkom in onze inspirerende Experience-Room Hospitality. In onze Experience-room krijgt u een impressie van de huidige noviteiten op het gebied van Hospitality verwekt in een uniek concept. Doe hier nieuwe ideeën op en laat u inspireren terwijl u het gevoel heeft in een hotel te zijn. Onze Experience-room vinddt u op de Dirk Storklaan 65 in Hoofddorp.

Neem contact op met de Hotel Partners

Voor meer informatie over hotel interior design of vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij realiseren graag een hotel interieur met een ‘wauw’ effect voor u!

Back To Top