Ga naar hoofdinhoud

De Hotel Partners hebben ruime en brede ervaring in het ontwerpen en de architectuur van hotels, van complexe verbouwingen tot aan indelingsaanpassingen. De Hotel Partners zijn actief bij nieuwbouw, verbouw, renovatie en restauratie. Wij geven u graag persoonlijk advies of denken mee op het gebied van alle bouwkundige- en inrichtingscomponenten.

Kortom; De Hotel Partners zijn het verlengstuk van de architect of de opdrachtgever en de uitvoerende partij om het bestaande ontwerp te realiseren.

Een passend ontwerp voor uw hotel

Onze architecten staan voor u klaar om u persoonlijk te adviseren op het gebied van alle bouwkundige- en inrichtingscomponenten. Onze interieurontwerpers maken een passend ontwerp; bestaande uit het visualiseren van een look en feel tot het tekenen van 2D en 3D-ontwerpen uitgewerkt in een totaalconcept.

Van hotel ontwerp naar realistisch eindresultaat

De Hotel Partners ontwerpen een hotel die past bij uw wensen, voorkeuren en ideeën. Om tot het ideale eindresultaat te komen, beginnen we altijd met een intakegesprek: wat zijn uw wensen en wat wilt u bereiken met uw inrichting? Daarna komen we op bezoek om de situatie op te nemen, de mogelijkheden te bekijken én te bepalen hoe we naar de uitgangssituatie kunnen toewerken.

Vervolgens ontvangt u van ons de eerste schetsen. Die zijn puur functioneel en laten zien wat waar komt, met welk doel. Ook proberen we direct een bepaalde sfeer neer te zetten. Als de indeling definitief is maken wij 3D-ontwerpen en bij grote projecten zelfs een videotour. Zo krijgt u een realistisch beeld van het eindresultaat, want u loopt letterlijk door het ontwerp heen. Hierdoor wordt het ontwerp echt een beleving.

Duurzaam hotel ontwerpen

Wij hechten zeer veel waarde aan het opleveren van kwalitatieve hoogwaardige projecten. Om dit te bereiken, besteden we voldoende zorg aan de detailleringen en materiaalgebruik. Hierbij worden de eigenschappen van de materialen zorgvuldig op elkaar afgestemd. Op deze manier creëren we projecten met een langdurig gebruiksgemak. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze realisaties zowel nu als in de toekomst voldoende perspectieven bieden. Dit vraagt om een multifunctioneel indeelbaar en bruikbaar ontwerp.

Neem contact op met De Hotel Partners

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Back To Top