Ga naar hoofdinhoud

Heeft u plannen om uw hotel uit te breiden of te verbouwen? Of wilt u uw honeymoonssuite, restaurant of entree een flinke opknapbeurt geven? De Hotel Partners zijn actief bij nieuwbouw, verbouw, renovatie en restauratie. Wij hebben alle disciplines in huis om u te adviseren bij alle mogelijke wensen zodat deze succesvol wordt gerealiseerd.

De juiste partner voor uw hotel verbouwing

De Hotel Partners werken samen met duurzame, innovatieve partners die koplopers zijn in hun vakgebied en staan voor een optimale prijs en kwaliteitsverhouding. Onze partner Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep zijn bouwers met oog voor detail en hebben kennis van de nieuwste technieken, creativiteit en innovaties. (Ver)bouwen is vaak een ingewikkeld proces met diverse keuzemogelijkheden. Bij Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep wordt de balans tussen het ontwerp, de functionaliteit, de kwaliteit, duurzaamheid en de kosten gezocht. Of het nu gaat om een woning, kantoor, bedrijfsgebouw, winkel of hotel, Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep brengt creativiteit, vakkennis en innovatie samen.

Service en onderhoud door De Hotel Partners

De vraag naar totaaloplossingen voor het uitvoeren van allerlei werkzaamheden op bouwkundig- en installatietechnisch gebied neemt steeds meer toe. Daarom heeft De Hotel partners een afdeling servicedienst opgericht. Wij zijn gespecialiseerd in het verrichten van de meest voorkomende service- en onderhoudswerkzaamheden. Onze medewerkers werken zelfstandig en in samenwerking met gespecialiseerde bedrijven. Hierdoor kunnen wij uw technische beheer uit handen nemen.

Heldere communicatie tijdens uw verbouwing

Snel, adequaat en zorgvuldig een oplossing bieden voor het onderhoud of verbouwen van uw onroerend goed. Daar staat het team van onze afdeling Bouwservice voor. U heeft één aanspreekpunt die uw zaken op het gebied van technisch beheer verzorgt. Zo kunnen wij snel en efficiënt het onderhoud voor u verzorgen.

Back To Top