Ga naar hoofdinhoud
INTERFACE-WIT

INTERFACE IN HET KORT…

Interface Hospitality ontwerpt en produceert unieke vloeroplossingen en is wereldwijd de grootste fabrikant van tapijttegels.

Een vloer heeft een grote impact op zowel de uitstraling als het gevoel van een ruimte. We dagen u uit anders te denken en tradities te vergeten. Met modulair tapijt kunt u een betere ruimte creëren voor uw gasten en uw bedrijf. Interface creëert vloeren die visuele aantrekkingskracht, functionele prestaties en ontwerpvrijheid combineren. Onze producten dragen bij aan het stimuleren van zintuigen en het verbeteren van de gastervaring. De verschillende texturen, kleuren en formaten kunnen eenvoudig worden gecombineerd om zo verschillende sferen en zones te creëren. Wij bieden u onbeperkte ontwerpoplossingen en de reactieve vrijheid om uw ontwerpvisie te realiseren.

VISIE & MISSIE

Interface hecht veel waarde aan duurzaamheid en wil tegen 2020 dan ook volledig duurzaam zijn en noemt dit streven Mission Zero. In 2016 besloten we daarom nog een stap verder te gaan met een nieuwe, radicale klimaatmissie: Climate Take Back.  We willen voorop lopen in het keren van het proces van klimaatverandering en met deze manier van produceren een positieve bijdrage leveren aan het milieu. Met als resultaat dat wij als Interface behoren tot de top 3 meest duurzame bedrijven ter wereld.

Wat is onze motivatie? Een positief toekomstbeeld en de vastberadenheid deze visie uit te laten komen. De moed en ambitie om te doen wat goed is, ondanks de obstakels die we onderweg tegenkomen. Een standvastige toewijding om te laten zien dat duurzaamheid beter is voor het bedrijf. We geloven dat we de verandering zelf in moeten zetten en daarom transformeren we Interface van een plunderaar van de planeet in een stichter van herstel. We hopen dat dit proces, waarbij we ons bedrijf opnieuw ontwerpen, de aanzet vormt voor een nieuwe definitie van industrie over de hele wereld.

Kortom; “Wij creëren verandering”

CONTACTGEGEVENS

AdresIndustrielaan 15, 3925BD Scherpenzeel
Tel.+31 33 277 5555
MailInterface.nl@interfaceflor.eu
Website   www.interface.com
Naar onze website
Back To Top