Ga naar hoofdinhoud
MASTER-WIT

MASTER TOTAALINRICHTING IN HET KORT…

Verhuizingen, verbouwingen of gewoon een verandering in uw interieur vergen een grote flexibiliteit van uw leverancier en organisatie. De organisatie van Master Totaalinrichting is zo ingericht dat wij snel en adequaat op uw wensen kunnen inspelen. Wij ontwerpen desgewenst een totaal interieur concept, maar adviseren ook graag en deskundig bij een nieuwe vloer, meubilair, lichtwering of gordijnen. Met een enthousiast team van gespecialiseerde medewerkers zetten wij u wensen en plannen om in een schitterend interieur!

VISIE & MISSIE

Wij werken samen met een team van enthousiaste, vakkundige, creatieve en out-of-the-box denkende collega’s. Met focus op innovatie, kwaliteit en nieuwe producten.

Wij merken dat verschillende werelden steeds meer door elkaar gaan lopen en mensen willen overal meer en meer het gevoel hebben van thuis- zijn of ontzorgt worden. Hierdoor gaat het creëren van een beleving een steeds grotere rol spelen. In een prettige leefomgeving komt dan ook alles en iedereen beter tot zijn recht. Wij willen met ons werk degene zijn die dat ‘wow-effect’ verzorgen of juist de balans creëren, inrichten moet echt een feestje zijn.

CONTACTGEGEVENS

AdresDirk Storklaan 65, 2132 PX Hoofddorp
Tel.+3123 562 7098
Mailinfo@mastertotaalinrichting.nl
Website   www.mastertotaalinrichting.nl
Naar onze website
Back To Top