Ga naar hoofdinhoud
Plus-Projects-z-w

PLUS PROJECT IN HET KORT…

Plus Projects werd in 2015 opgericht door Marjolein Nijhuis en Davis Paul Doornbos met de gedachte om niet het grootste maar wel het beste subsidieadviesbureau te zijn. Een adviesbureau dat streeft naar duurzame relaties met klanten en subsidieverleners, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen en met durf om boven het maaiveld uit te steken. Dat is en blijft dé succesformule om voor onze klanten uit elk project het maximale te halen.

Over de jaren zijn wij gegroeid, vasthoudend aan die originele gedachte. Wij zijn ook geëvolueerd  naar een subsidiespecialist op het gebied van innovatie en duurzaamheid; enerzijds door de beweging van de markt, anderzijds door de wil om deel uit te maken van de frontlinie van innovatie. Innovatie die bijdraagt aan de positieve ontwikkeling van onze samenleving.

 

Inmiddels mogen wij de meest innovatieve en duurzame bedrijven tot onze klanten rekenen. Van autofabrikanten, platenlabels, tot suikerfabrieken. Daar zijn we trots op. Net zo trots zijn wij op alle klanten die wij door de jaren heen hebben mogen adviseren en met wie wij een duurzame, en persoonlijke relatie hebben opgebouwd. Zolang wij vasthouden aan onze missie en ons maximaal blijven inzetten voor onze klanten, zijn wij ervan overtuigd dat Plus Projects succesvol blijft.

 VISIE

Wij voorzien onze klanten van maximaal subsidieadvies om hun innovatie- en /of duurzaamheidsprojecten te kunnen realiseren. Hiermee willen wij actief bijdragen aan de positieve ontwikkeling van een duurzame samenleving.

CONTACTGEGEVENS

AdresDuikers Derde Ambachtsschool, Zwaardstraat 16, 2584 TX Den Haag
Tel.+3170 301 2420
Mailmailto:info@plusprojects.nl
Website   www.plusprojects.nl
Naar onze website
Back To Top