skip to Main Content

WAT VISACARE DOET

De erkend referent

Erkend referenten zijn belast met de uitvoering van en controle op de wet- en regelgeving die komt kijken bij de verschillende immigratieprocedures. Daarnaast zijn erkend referenten belast met verschillende wettelijke verplichtingen, zoals de administratieplicht, informatieplicht, bewaarplicht en zorgplicht. Door de vele variabelen en uitzonderingsregels die een rol spelen bij de immigratieprocedures, zijn deze procedures veelal een tijdverslindende aangelegenheid. Ook het monitoren van de ‘life-cycle’ van de vreemdeling, nadat deze in Nederland is gearriveerd, en het uitvoeren van de daarbij behorende verplichte acties en procedures vragen specialistische expertise en veel tijd van de erkend referent. Temeer, omdat deze op hun beurt weer afhankelijk zijn van verschillende criteria en gegevens.
Hoe is dit goed te organiseren?

VisaCare

VisaCare is een expertsysteem waar alle geldende wet- en regelgeving in is verwerkt en ook functioneel is gemaakt. Het systeem reikt aan op welk moment welke wetten en regels voor een individu van toepassing zijn, welke procedures gevolgd moeten worden en welke acties moeten worden uitgevoerd. Iedere klant (werknemer/student) wordt volledig op maat geïnformeerd, geïnstrueerd en door de voor hem of haar relevante procedurele stappen geleid.
Ook de referent wordt real-time op de hoogte gehouden van uit te voeren acties en weet te allen tijde precies wat er nog gedaan moet worden, door wie en voor wie. Daarnaast worden de communicatiestromen met de vreemdelingen gestroomlijnd en aan dossiers gekoppeld. Het is mogelijk om te allen tijde op alle in het systeem aanwezige data te zoeken en overzichten te genereren.

Het VisaCare expertsysteem biedt optimaal overzicht en controle en creëert rust binnen uw afdeling en organisatie. Zo is uw organisatie niet alleen voorbereid op groei, maar heeft u tevens de wet- en regelgeving volledig geborgd in uw organisatie. De nieuwe ingrijpende Europese privacywetgeving, die binnenkort van kracht wordt, zal voor u geen enkel probleem meer zijn. Met VisaCare bent u nu al zeker dat u aan alle nieuwe wettelijke eisen op dit gebied voldoet.

VOORDELEN

Wet- en regelgeving functioneel!

Optimale bewaking van alle immigratieprocedures en –meldingen! VisaCare heeft deze wet en regelgeving in functionaliteit omgezet en houdt deze voor u up to date. Daar hoeft u zich geen zorgen meer over te maken. Wilt u weten of en in hoeverre uw administratie voldoet aan de geldende regels?

VisaCare denkt met en voor u

VisaCare signaleert zelfstandig wanneer en op welk moment er acties en/of beslissingen genomen moeten worden, informeert partijen hierover en werkt alle overzichten bij. Het systeem functioneert hierdoor als een personal assistant.

Innovatief en inventief

Loop voorop! Word de meest aantrekkelijke referent voor uw expat.
De techniek staat niet stil, maar is constant in beweging. Wij volgen de trends op de voet en werken kosteloos aan verbetering van de applicatie. Heeft u wensen, wij denken graag met u mee.

Geen kosten, wel besparingen.

Met het gebruik van VisaCare denkt u niet in termen van kosten maar besparingen! VisaCare hanteert een win-win-win model. Van iedere euro die u investeert verdient u gegarandeerd een veelvoud terug.

Wet- en regelgeving functioneel!

Optimale bewaking van alle immigratieprocedures en -meldingen!

VisaCare denkt met en voor u

VisaCare signaleert zelfstandig wanneer er acties en/of beslissingen genomen moeten worden.

Innovatief en inventief. Loop voorop!

Word de meest aantrekkelijke referent voor uw expat. Wij volgen de trends op de voet.

Geen kosten wel besparingen

Met het gebruik van VisaCare denkt u niet in termen van kosten maar besparingen!

Directe en snelle service.

VisaCare hanteert korte lijntjes en is direct per e-mail en telefoon bereikbaar. Wij reageren binnen 24 uur en, indien mogelijk, lossen wij vraagstukken nog dezelfde dag op.

Flexibel beheer.

Centraal of decentraal werken?
U bepaalt zelf wie of welke afdeling verantwoordelijk is voor welk deel van het proces en wie of welke afdeling inzage krijgt in welk deel van een proces. U bepaalt ook zelf welke aanvullende eisen u stelt, welke aanvullende controles gedaan worden en welke data opgevraagd en ingevuld worden.

Geen tijdsinvestering.

VisaCare levert een volledig naar de wensen en eisen van de onderwijsinstelling ingerichte versie van de applicatie met eigen database.

Directe en snelle service

VisaCare hanteert korte lijntjes, wij reageren binnen 24 uur.

Flexibel beheer

Centraal of decentraal werken? Met VisaCare bepaalt u het allemaal zelf.

Geen tijdsinvestering

VisaCare levert volledig aan de wensen van de opdrachtgever.

NIEUWS

WHITEPAPER MAASTRICHT

VERHUISBERICHT

NIEUWE PRIVACYWETGEVING

OVER ONS

De Missie

Communicatief intensieve en complexe procedures, zoals de immigratie pocedures, waar veel wet- en regelgeving bij komt kijken en zeer veel variaties mogelijk zijn, automatiseren en optimaliseren. Met VisaCare is de wet- en regelgeving geborgd en altijd up-to-date.

De Visie

VisaCare wil toonaangevend worden in het oplossen van de tijdverslindende en kostbare bureaucratische procedures waarvan onze samenleving doordrenkt is en die belemmerend werken voor het goed functioneren van onze samenleving.

Het Team

VisaCare bestaat uit een hecht en jong team van procesanalisten, ervaringsdeskundigen, programmeurs, adviseurs en experts op het gebied van verblijfsvergunningaanvragen. Door onze in-house expertise en pro-actieve houding kan VisaCare heel makkelijk …

Van complex naar eenvoud, van middelmatig naar excellent!

Onze Missie

VisaCare biedt het meest excellente systeem voor automatisering van communicatief complexe bureaucratische processen, zoals de immigratieprocedures. VisaCare is het enige systeem waarmee minimaal een tijdbesparing van 80% gerealiseerd kan worden en waarmee volledige borging van wet- en regelgeving mogelijk is. Met dit systeem kunnen alle immigratieprocedures en handelingen, waarmee een erkend referent belast is, maximaal geautomatiseerd worden en wordt maximale service naar klanten mogelijk.

Onze Visie

VisaCare wil toonaangevend worden in het oplossen van de tijdverslindende en kostbare bureaucratische procedures waarvan onze samenleving doordrenkt is en die belemmerend werken voor het goed functioneren van onze samenleving. Dit doen we door kostbare nieuwe technologie, waarmee maximale tijd- en kostenbesparing en betere samenwerking mogelijk wordt, betaalbaar en toegankelijk te maken voor iedere organisatie. We willen het leven zo een stukje leuker maken en meer ruimte creëren voor creativiteit en groei. We zijn ervan overtuigd dat het kan!
Daarnaast wil VisaCare met haar netto winst investeren in duurzame projecten die een bijdrage leveren aan een betere samenleving. Vanuit de overtuiging dat je als mens, maar ook als bedrijf, niet voor jezelf alleen leeft is onze primaire bedrijfsdoelstelling niet winstmaximalisatie, maar het leveren van een bijdrage aan een betere wereld.

Koploper in toonaangevende oplossingen

Het Team

VisaCare bestaat uit een hecht en jong team van procesanalisten, ervaringsdeskundigen, programmeurs, adviseurs en experts op het gebied van verblijfsvergunningaanvragen. Door onze in-house expertise en pro-actieve houding kan VisaCare heel makkelijk, snel en uiterst zorgvuldig aansluiten op wensen en eisen die eindgebruikers stellen aan het systeem en eventuele aanpassingen die wenselijk zijn tijdens de gebruiksfase. Vaak is communicatie tussen de programmeur of programmamanager van de systeemaanbieder en de eindgebruiker een hobbel die niet eenvoudig te nemen is. Wij bieden echter ervaren mensen die de eindgebruiker als geen ander begrijpen en tegelijkertijd een duidelijke vertaalslag kunnen maken naar de techniek die nodig is.

Bij elkaar komen is een begin, bij elkaar blijven is vooruitgang, met elkaar samenwerken is succes!

REFERENTIES

PARTNERS

Live demo aanvragen

Vul hier uw e-mailadres in, dan komen wij met u de mogelijkheden van VisaCare voor uw organisatie bespreken.

Uw naam *

Uw email *

Onderwerp

Uw bericht
CONTACT

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

ADRESGEGEVENS
Spaarneplein 2 | 2515VK
Den Haag

CONTACT INFO
E: info@visacare.nl
T: 025-279 01 00

Back To Top