Ga naar hoofdinhoud

STREVEN NAAR DUURZAAMHEID

De Hotel Partners werken samen met duurzame, innovatieve partners die koplopers zijn in hun vakgebied en staan voor een optimale prijs en kwaliteitsverhouding. Zo streven wij ernaar zoveel mogelijk met duurzame producten en materialen te werken en werken wij bij voorkeur met fabrikanten die ook maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Master Totaalinrichting, één van de initiatiefnemers is sinds 2010 aangesloten bij Vital PlaceS®

Vital PlaceS® staat voor integraal duurzame ontwikkeling waarbij zoveel mogelijk duurzame producten en diensten samen komen in ontwerp en uitvoering. Het doel is het leveren van vitale omgevingen voor de vitale mens. Een vitaal verblijfsklimaat voor de gebruiker in en om onze gebouwen staat centraal. Vital PlaceS® gebouwen zijn energieleverend en zuiverend. Het kernteam integreert wensen van de ontwikkelaar, belegger, (eind) gebruiker, ontwerpers en uitvoerenden in het project waardoor er ook commercieel een goed eindproduct ontstaat. De Integrale ontwerp- en bouwmethode is onderscheidend omdat Vital PlaceS® Groen, Techniek en Gebouw integreert.

De initiatiefnemers Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep en Interface hebben ook beide hun eigen kijk op duurzaamheid

Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep zijn bouwers met oog voor detail en hebben kennis van de nieuwste technieken, creativiteit en innovaties. Bouwen is vaak een ingewikkeld proces met diverse keuzemogelijkheden. Bij Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep wordt de balans tussen het ontwerp, de functionaliteit, de kwaliteit, duurzaamheid en de kosten gezocht. Of het nu gaat om een woning, kantoor, bedrijfsgebouw, winkel of hotel, Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep brengt creativiteit, vakkennis en innovatie samen. Wij zijn van mening dat er naast een onderscheidend ontwerp, een gebouw moet worden gerealiseerd dat ook in de toekomst aan haar gebruikers voldoende perspectieven biedt. Het gebouw dient te voldoen aan de wensen en eisen van de opdrachtgever, zowel nu als in de toekomst. Dit vraagt om een multifunctioneel indeelbaar en bruikbaar gebouw.

Interface maakt tapijttegels, maar verkoopt design! Als global marktleider in onze branche is de productkwaliteit gegarandeerd. Niet alleen is Interface koploper op gebied van innovatie en design, ook staan zij in de top drie ‘s werelds duurzaamste bedrijven. Met een Mission Zero 2020 streven zij elke negatieve impact op het milieu te elimineren en dragen zij met hun nieuwste ‘Climate Take Back’ visie bij aan een positieve klimaatverandering.

Back To Top