Ga naar hoofdinhoud

SAMENWERKENDE PARTNERS

De Hotel Partners werken samen met duurzame, innovatieve partners die koplopers zijn in hun vakgebied en staan voor een optimale prijs en kwaliteitsverhouding.

CORAMGROUP                                                                                                                                  “Your bathroom experience with a conscience” Of het nu gaat om nieuwbouw- of renovatieprojecten, Coram Projects heeft voor iedere badkamer een pasklare oplossing.

HÄFELE                                                                                                                                                “Verder denken” Bewaakt een hoge kwaliteitsstandaard en biedt ondenkbaar veel mogelijkheden in meubelbeslag, bouwbeslag en toegangssystemen.

HERMANSGLAS                                                                                                                             “Helder in glas” Brengt kennis en innovatie samen, dé specialist voor al uw glas toepassingen.

SONY                                                                                                                                                                              “Be Moved” Wij creëren unieke nieuwe culturen en ervaringen. Specialist in het brengen van Audio & Video middelen als totaal oplossing.

PLUS PROJECT                                                                                                                                                                                                                           “Maximaal subsidieadvies” voor innovatie- en duurzaamheidsprojecten. Onze adviseurs steken boven het maaiveld uit en zijn persoonlijk, kritisch en zorgvuldig in hun aanpak.

Back To Top