Ga naar hoofdinhoud

VAN ONTWERP TOT REALISATIE TOT ONDERHOUD VAN HOTELS

De Hotel Partners zijn actief bij nieuwbouw, verbouw, renovatie en restauratie. Wij hebben alle disciplines in huis om u te adviseren bij alle mogelijke wensen zodat deze succesvol wordt gerealiseerd.

Bij de projecten wordt onze professionele kennis over bouw, ontwerp, inrichting en onderhoud volledig ingezet.

Wij hechten zeer veel waarde aan het opleveren van kwalitatieve hoogwaardige projecten. Om dit te bereiken besteden De Hotel Partners voldoende zorg aan de detailleringen en materiaalgebruik. Hierbij worden de eigenschappen van de materialen zorgvuldig op elkaar afgestemd. Op deze manier creëren wij projecten met een langdurig gebruiksgemak.

UNIEKE SAMENWERKING HOTEL PARTNERS

De Hotel Partners is een initiatief van Master Totaalinrichting, Bakels + Ouwerkerk Bouwgroep en Interface®. Zij zijn al jaren specialisten op het gebied van hospitality en hebben al mooie projecten op hun naam staan.

Door de krachten te bundelen kunnen wij u van A – Z adviseren, begeleiden en ontzorgen op het gebied van Hospitality.

De Hotel Partners werken conform alle certificeringen zoals; ISO9001, ISO14001, VCA**, Bouwend Nederland, Bouwgarant, SBIB, Woningborg Bouwzekerheid.

INSPIRERENDE EXPERIENCE-ROOM HOSPITALITY

In onze Experience-room krijgt u een impressie van de huidige noviteiten op het gebied van Hospitality verwekt in een uniek concept. Doe hier nieuwe ideeën op en laat u inspireren terwijl u het gevoel heeft in een hotel te zijn.

U bent van harte welkom in onze Experience-room op de Dirk Storklaan 65 te Hoofddorp.

Back To Top