Ga naar hoofdinhoud

De Hotel Partners hebben ruime en brede ervaring in het ontwerpen en de architectuur van hotels, van complexe verbouwingen tot aan indelingsaanpassingen. De Hotel Partners zijn actief bij nieuwbouw, verbouw, renovatie en restauratie. Wij geven u graag persoonlijk advies of denken mee op het gebied van alle bouwkundige- en inrichtingscomponenten.

De Hotel Partners zijn het verlengstuk van de architect of de opdrachtgever en de uitvoerende partij om het bestaande ontwerp te realiseren.

Een passend ontwerp voor uw hotel – advies op maat

Onze architecten staan voor u klaar om u persoonlijk te adviseren op het gebied van alle bouwkundige- en inrichtingscomponenten. Onze interieurontwerpers maken een passend ontwerp; bestaande uit het visualiseren van een look en feel tot het tekenen van 2D en 3D-ontwerpen uitgewerkt in een totaalconcept.

Praktisch en duurzaam hotel ontwerp

Interieurs die wij leveren zijn meer dan alleen ‘mooi’. De Hotel Partners ontwerpen en leveren praktische en duurzame hotelkamerinrichting. We werken samen met duurzame, innovatieve partners die koplopers zijn in hun vakgebied en staan voor een optimale prijs en kwaliteitsverhouding. Zo streven wij ernaar zoveel mogelijk met duurzame producten en materialen te werken en werken wij bij voorkeur met fabrikanten die ook maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Maak een afspraak voor hotelinrichting

Wilt u uw hotel vernieuwen met een nieuwe hotelinrichting maar u weet niet hoe u dit kunt aanpakken? Vul ons contactformulier in voor een vrijblijvende afspraak, wij helpen u graag verder!

Back To Top