Ga naar hoofdinhoud

Heeft u plannen om uw hotel te verbouwen of renoveren? De Hotel Partners helpen u graag verder. Wij zijn actief bij nieuwbouw, verbouw, renovatie en restauratie. De Hotel Partners hebben alle disciplines in huis om u te adviseren bij alle mogelijke wensen zodat deze succesvol wordt gerealiseerd.

Renovatie hotelinterieurs en hotelkamers

Hotelinterieurs en hotelkamers regelmatig aan een opknapbeurt toe. De Hotel Partners hebben jarenlange ervaring op het gebied van hotelontwerp, -inrichting en -renovatie. Wij nemen uw wensen mee in het totaalplaatje en denken aan alles. Van de badkamer tot aan het hotel meubilair. Door slim gebruik te maken van de beschikbare ruimte voeren we de werkzaamheden uit met beperkte overlast voor de omgeving.

Hotel renovatie door De Hotel Partners

Comfortabele kamers. Een ontspannen sfeer. Gastvrijheid. Natuurlijk wilt u uw hotelgasten het allerbeste bieden. Bij de projecten wordt onze professionele kennis over bouw, ontwerp, inrichting en onderhoud volledig ingezet. Wij spelen continu in op nieuwe ontwikkelingen die zich binnen ons vakgebied voordoen. Op deze manier kan de inrichting van uw hotelkamers worden afgestemd op de laatste trends.

Inspirerende Experience-room Hospitality

Benieuwd naar hoe uw hotel eruit kan komen te zien? Kom dan langs in onze Experience-room! In onze Experience-room krijgt u een impressie van de huidige noviteiten op het gebied van Hospitality verwekt in een uniek concept. Doe hier nieuwe ideeën op en laat u inspireren terwijl u het gevoel heeft in een hotel te zijn. U bent van harte welkom in onze Experience-room op de Dirk Storklaan 65 te Hoofddorp.

Back To Top