Ga naar hoofdinhoud

CORAM PROJECTS IN HET KORT…

Sanitaire ontzorging voor de hospitality markt

Coram Projects is een nieuwe naam in de branche, maar heeft al een groot verleden. Als zelfstandig onderdeel van de Coram Group biedt Coram Projects voor iedere badkamer een integrale oplossing in onder andere de hospitality markt.

Uiteraard moeten uw projecten zonder problemen en zo soepel mogelijk verlopen. Wij kunnen u daarbij helpen dat in ieder geval de badkamer probleemloos wordt opgeleverd. Dit doen we door het bieden van een compleet aanbod en een uitgebreide dienstverlening.

Naast de kwalitatieve doucheoplossingen van marktleider Sealskin zijn wij in staat om uw partner te zijn voor de complete inrichting van de badkamer en toilet. Dit kan doordat Coram, als moedermaatschappij van Sealskin ook eigenaar is van toonaangevende merken als Tiger, Antado en Impey. Via Tiger bieden wij u kwalitatieve badkamer -en toiletaccessoires aan. Antado is onze eigen meubelfabriek in Polen, waardoor flexibiliteit en efficiency gegarnadeerd is. Impey speelt met hun accessoires in op de stijgende behoefte aan veiligheid en comfort in de badkamer en toilet.

Coram is een van de topspelers in de sanitairbranche. Een belangrijke doelstelling hierbij is een samenhang van de ontwikkeling van accessoires en geïntegreerde totaaloplossingen. Het onderscheidend vermogen van onze producten en oplossingen wordt nadrukkelijk gecreëerd door design en innovatie.

Coram Projects biedt nu de ideale mix van producten en diensten. Wij kunnen u middels onze installatieservice u ondersteunen, begeleiden of zelfs het inmeten en de plaatsing verzorgen. Maatwerkoplossingen zijn bij ons de standaard. Korte levertijden zijn daarbij net zo vanzelfsprekend. Deze brede basis stelt ons in staat het gehele proces te verzorgen van ontwerp tot en met het afmonteren van de badkamer

Wij acteren naar de behoefte van u en uw klant als het gaat om de invulling van de badkamer en toilet.

CONTACTGEGEVENS

AdresWinde 3, 5667 AX Geldrop
Tel.+31 402809804
Mailinfo@coram.nl
Website   www.coram.nl
Naar onze website
Back To Top