Ga naar hoofdinhoud

SERVICE EN ONDERHOUD

Door preventief onderhoud blijft de staat van uw gebouw optimaal en uw concept gewaarborgd. De Hotel Partners bieden service en onderhoud tot kleinschalige reparaties. Onze servicedienst staat voor u klaar om u te ontzorgen.

De vraag naar totaaloplossingen voor het uitvoeren van allerhande werkzaamheden op bouwkundig- en installatietechnisch gebied neemt steeds meer toe. Daarom heeft De Hotel partners een afdeling servicedienst opgericht.

Onderhoud op maat

De Hotel Partners is gespecialiseerd in het verrichten van de meest voorkomende service- en onderhoudswerkzaamheden en in het uitvoeren van de kleinere (ver)bouwwerkzaamheden. Onze medewerkers werken zelfstandig en in samenwerking met gespecialiseerde bedrijven. Hierdoor kunnen wij uw technische beheer uit handen nemen.

Heldere Communicatie

Snel, adequaat en zorgvuldig een oplossing bieden voor het onderhoud of verbouwen van uw onroerend goed. Daar staat het team van onze afdeling Bouwservice voor. U heeft één aanspreekpunt die uw zaken op het gebied van technisch beheer verzorgt. Zo kunnen wij snel en efficiënt het onderhoud voor u verzorgen.

Back To Top