Ga naar hoofdinhoud

REALISATIE EN PROJECTBEGELEIDING

Vaak een ingewikkeld proces met diverse keuzemogelijkheden. Bij De Hotel Partners wordt de balans tussen het ontwerp, functionaliteit, kwaliteit en de kosten gezocht. Of het nu gaat om horeca, slapen of ontvangst De Hotel Partners brengt creativiteit, vakkennis en innovatie samen.

De Hotel Partners zijn actief bij nieuwbouw, verbouw, renovatie en restauratie. Wij hebben alle disciplines in huis om vanaf het begin te adviseren bij alle mogelijke bouwwerkzaamheden, zodat deze succesvol worden gerealiseerd. Bij de projecten wordt onze professionele kennis over bouw, ontwerp, projectontwikkeling en onderhoud volledig ingezet.

Kwalitatieve en hoogwaardige projecten

Wij hechten waarde aan het opleveren van kwalitatieve en hoogwaardige projecten. Om dit te bereiken besteden De Hotel Partners voldoende zorg aan de detaillering en het materiaalgebruik. Hierbij worden de eigenschappen van de materialen zorgvuldig op elkaar afgestemd. Op deze manier creëren wij projecten met een langdurig gebruiksgemak.

Ontzorgen van het totale proces

De Hotel Partners realiseren onder andere, projecten aan de hand van een turn-key aanbieding. Vanaf de initiatieffase kunnen de eisen worden afgestemd op het budget. Hierdoor wordt een project efficiënt ontwikkeld. Tijdens het proces heeft u één contactpersoon die altijd met u meedenkt. Wij nemen uw zorgen uit handen!

Back To Top