Ga naar hoofdinhoud

ONTWERPEN VAN TOTAAL CONCEPTEN

Onze architecten staan voor u klaar om u persoonlijk te adviseren op het gebied van alle bouwkundige- en inrichtingscomponenten. Onze interieurontwerpers maken een passend ontwerp; bestaande uit het visualiseren van een look en feel tot het tekenen van 2D en 3D-ontwerpen uitgewerkt in een totaal concept.

Hoe verloopt het proces?

Hoe komen we tot het ideale resultaat? Dat begint bij een eerste gesprek: wat zijn uw wensen en wat wilt u bereiken met uw inrichting? Daarna komen we op bezoek om de situatie op te nemen, de mogelijkheden te bekijken en te bepalen hoe we naar de uitgangssituatie kunnen toewerken.

Snel daarna krijgt u de eerste schetsen. Die zijn puur functioneel en laten zien wat waar komt, met welk doel. Over kleur en materialen hebben we het dan nog niet. Wel proberen we al direct een bepaalde sfeer neer te zetten. Als de indeling definitief is maken wij 3D-ontwerpen en bij grote projecten zelfs een videotour. Zo krijgt u een realistisch beeld van het eindresultaat, want u loopt letterlijk door het ontwerp heen.

Van ontwerp naar beleving

Onze ontwerpers beschikken over een geavanceerd CAD-programma. Dit programma maakt het mogelijk reeds in de V.O.-fase op een hoogwaardig niveau te werken hetgeen resulteert in tijdwinst bij het uitwerken naar detail- en werktekeningniveau. Doordat dit programma gebruik maakt van 3D componenten is het mogelijk projecten in korte termijn driedimensionaal weer te geven en deze zeer realistisch te presenteren. Hierdoor wordt het ontwerp echt een beleving.

Duurzaam ontwerpen

Wij zijn van mening dat er naast een onderscheidend ontwerp, een inrichting, ruimte of een gebouw moet worden gerealiseerd dat ook in de toekomst aan haar gebruikers voldoende perspectieven biedt. Het geheel dient te voldoen aan de wensen en eisen van de opdrachtgever, zowel nu als in de toekomst. Dit vraagt om een multifunctioneel indeelbaar en bruikbaar ontwerp.

Back To Top