Ga naar hoofdinhoud

Best Kitchen Creators Event Häfele

Exclusiviteit, stijl en maatwerk zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden in de huidige keuken. DecoLegno, Gaggenau en Häfele presenteerden 8 oktober jl. tijdens de tweede editie van het ‘Best Kitchen Creators Event’ de meest recente innovaties in inspiratiehuis 20|20. De ‘Best Kitchen Creators’ lieten zien dat zij de hedendaagse wensen van de thuiskok, waarin design, materiaal en inbouwapparatuur feilloos op elkaar zijn afgestemd haarfijn, begrijpen. Ruim 95 relaties, waaronder vooraanstaande interieurbouwers, waren aanwezig om kennis te maken met de noviteiten van de exclusieve merken en werden geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen in de keukenmarkt.

Unito watersysteem introductie

De stand van Häfele stond bol van noviteiten voor de keuken. Zo werd het Unito smart watersysteem geïntroduceerd. Een watersysteem dat 100° kokend, gekoeld gefilterd en bruisend water kan leveren. Dankzij de bijbehorende Unito app kan je je persoonlijke voorkeuren instellen en handige service meldingen ontvangen. Door de modulaire opbouw van het Unito systeem kan men met een basis beginnen om deze later eenvoudig uit te breiden. Een tweede nieuw watersysteem, het Ace watersysteem, levert ook 100° kokend water en zal in de toekomst worden uitgebreid met een cooler voor gekoeld en bruisend water.

Innovatieve producten

De toevoeging van het bekende merk Reginox met spoelbakken en kranen aan het assortiment werd getoond met de verassende serie Miami in de kleuren gold, copper en gun metal. Ook voor de achterwanden was er een nieuw product, AluSplashTM. Een hoogwaardig Aluminium plaatmateriaal met een vuurbestendige basis dat kan worden toegepast als achterwand in keukens. Met Häfele Connect wordt een stap in de toekomst gezet. Bediening en besturing van verlichting en meubelbeslag via de app. Toepassen en automatiseren van scènes, gemak dient de mens. Naast al deze noviteiten was er nog aandacht voor de Axilo stelvoet, de lade-configurator voor het eenvoudig en snel bestellen van laden op maat.

Al met al een zeer geslaagd evenement wat in de toekomst zeker herhaald zal worden.

Back To Top