Ga naar hoofdinhoud

Hotel restaurant inspiratie: ‘Spring is in the air’

Nog even en dan staat de lente alweer voor de deur. Tijd voor de grote schoonmaak, maar misschien ook een goed moment om het interieur van uw hotel restaurant aan te pakken. Bent u toe aan een nieuwe look & feel? Soms hebben kleine veranderingen al een grote impact. Een kleur op de muur of behang in een gave print kan al heel veel doen. Daarnaast zijn eyecatchers ook altijd een goed idee om de ruimte mee op te fleuren. Wij voorzien u graag van een drie tips voor het veranderen van het interieur van uw hotel restaurant.

Tip1: Less is more

Het interieur van een restaurant is heel belangrijk. Steeds vaker kiezen gasten het hotel uit op basis van de foto’s die zij online op de website zien. Belangrijk dus dat deze actueel zijn en er stijlvol uitzien. Wie wil er nou niet eten in een prachtige, sfeervolle omgeving? Een interieur van een restaurant heeft na ongeveer 5 jaar zijn beste tijd wel gehad. U kunt ervoor kiezen om een complete make-over te doen, maar als uw budget minder toereikend is dan kunt u ook al veel bereiken met enkel een andere kleur op de muur of bijvoorbeeld nieuw meubilair.

Tip 2: Zorg voor een uniek interieur

Ieder jaar is er in Milaan een interieurbeurs. De beurs is internationaal bekend en alle stijlen en sferen vloeien daaruit voort. De stijl en sfeer is gekoppeld aan uw doelgroep en visie van uw hotel én restaurant. Afgelopen editie van de beurs zijn er verschillende sferen gespot voor interieurtrends wat betreft restaurants en hotels. Invloeden van Art Deco kwamen heel veel terug. Denk hierbij aan ronde vormen en luxe materialen. Dierenprints, goud en kleur! Deze stijl kunt u heel goed toepassen in een restaurant. Met deze stijl zet u echt een uniek interieur neer.

Tip 3: Maak gebruik van bijzondere materialen en donkere kleuren

Op de interieurbeurs in Milaan waren ook veel chique interieurs te vinden waarin heel veel aandacht is gegeven aan bijzondere materialen, luxe, donkere warme tinten gecombineerd met marmer en messing kleurige tinten. Deze stijl is redelijk neutraal met een luxe uniek accent.

Nieuw ontwerp voor uw hotel restaurant

Zit u met de handen in het haar en weet u niet waar te beginnen? Dan helpen wij u heel graag bij het meedenken en ontwerpen van het nieuwe interieurconcept voor uw restaurant. Wij staan u bij van ontwerp tot aan realisatie. Wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Back To Top