Ga naar hoofdinhoud
Bucketlist hotels

Deze 5 hotels moeten zeker op uw bucketlist

De zomervakantie is alweer voorbij… Tijd om aan het werk te gaan. Maar dat betekent niet dat u niet mag dromen over uw volgende bestemming. Wij hebben 5 ultieme hotels op een rijtje gezet die niet mogen ontbreken op uw bucketlist.

1. Villa d’Este Lake Como, Italië

Het Comomeer is een plek in Italië die door veel toeristen wordt bezocht. Villa d’Este is een renaissance-woning aan het Comomeer. De villa wordt al jaren gebruikt als hotel. De hotelkamers zijn verdeeld tussen twee historische herenhuizen, waardoor het een echte sprookjesbestemming is.

2. Conservatorium Hotel Amsterdam, Nederland

Ook in eigen land hebben we een luxehotel die je bezocht moet hebben. Het Conservatorium Hotel in Amsterdam ligt midden in het Museumkwartier, het hart van de stad. Het historische gebouw oogt sierlijk, maar toch modern. In de mooie hotelsuites hebben een heerlijk king size bed en omarmen de Nederlandse stijl en design.

3. Ritz Paris, Frankrijk

Parijs is de stad van de liefde en dit is volop te voelen in dit romantisch ingerichte hotel, Ritz Paris. Alle hotelkamers zijn vernoemd naar bekende personen, zoals Coco Chanel en F. Scott Fitzgerald. Door de luxe en romantische inrichting van de hotelkamers voelt het net alsof je je bevindt in een kasteel.

4. Katikies Santorini, Griekenland

Santorini staat bekend om de witte dorpen en molens die verspreid zijn over het eiland. Het hotel Katikies is ligt wat hoger en aan de zee. Hierdoor heeft iedere hotelkamer een prachtig uitzicht over de blauwe zeeën van Santorini. De hotelkamers van Katikies zijn van binnen zeer uniek, omdat ze lijken op een grot. Het hotel bevindt zich namelijk in krater van een vulkaan. Hier kun je heerlijk aan het zwembad liggen met het mooiste uitzicht.

5. W Barcelona, Spanje

Een hotel met uitzicht over het strand van Barcelona, wat wil je nog meer? Het W Barcelona hotel is onlangs gerenoveerd, waardoor iedere hotelkamer een design interieur heeft gekregen. Als je de lift pakt naar de 26ste verdieping, vind je de rooftop bar waar je ook een uitzicht hebt over het strand, de zee en het de stad.

Interieurontwerp voor hotelkamers

De bovenstaande hotels zijn natuurlijk een ‘must’ om op uw bucketlist te plaatsen. Mocht u advies nodig hebben op het gebied van hotelinterieur, dan staan De Hotel Partners voor u klaar! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Bron: Vogue

Back To Top