Ga naar hoofdinhoud
Hotel badkamertrends

Hotel badkamer inspiratie: zwarte details, marmer & wellness

De badkamer in de hotelkamer. Een ruimte die steeds een belangrijkere rol gaat spelen voor de hotelgast. Binnen de hotelbranche ontstaan constant nieuwe trends, waaronder voor de badkamer. De Hotel Partners geeft u graag wat inspiratie op basis van de laatste trends voor de badkamers in uw hotel.

Badkamertrend 1: Zwarte details

In 2018 werden voornamelijk gouden details toegepast in badkamers. In 2019 is het toevoegen van zwarte details een echte trend. Denk hierbij aan zwarte kranen van de wastafel, in de douche of van het bad. Dit ziet er niet alleen uniek uit, maar door de zwarte kleur heeft de badkamer een strakke en klassieke uitstraling.

Badkamertrend 2: Veel marmer en kleur

Marmer is nog steeds helemaal trendy in hotelkamers en ook in badkamers. Zeker in een visgraatmotief. Dit ziet er op het eerste oog misschien druk uit, maar in combinatie met rustige kleuren/tinten, zoals wit, blauw, groen en grijs, ziet de badkamer er juist rustig en modern uit.

Badkamertrend 3: Wastafels buiten de badkamer

De wastafel is al jaren een vast onderdeel van de badkamer. Echter, de wastafel bevindt zich steeds vaker buiten de badkamer. De wastafel neemt zo geen onnodige ruimte in van de gehele badkamer en is op deze manier te allen tijde te gebruiken door de hotelgasten.

Badkamertrend 4: Wellness

Hotelgasten vinden het fijn om de optie te hebben om lang in bad te gaan of juist snel onder de douche te springen. Een vrijstaand bad en grote inloopdouche zijn dus nog steeds essentieel in de badkamer van de hotelkamer. Daarnaast is er steeds meer behoefte aan ‘wellness’ in de badkamer. Creëer het ultieme wellness gevoel door een bubbelbad of een wand gevuld met planten in de inloopdouche te plaatsen. De simpele toevoeging van planten geeft de hotelgast een rustgevend en dus ontspannen gevoel. Ultiem genieten!

Badkamertrend 5: Luxe badkamer accessoires

Een grote ergernis van hotelgasten is de slechte belichting in de badkamer. Een spiegel met verschillende lichtopties is dus onmisbaar. De meeste badkamers bestaan uit tegels en voelen zeer koud aan als de hotelgast uit de douche of het bad stapt. Het toevoegen van vloerverwarming is een optie, maar dit kan ook verholpen worden door een zacht vloerkleed in de badkamer neer te leggen. Het hebben van deze accessoires in de badkamer geeft een gevoel van luxe.

Badkamerontwerp voor in de hotelkamers van uw hotel?

Gaat u binnenkort uw hotel renoveren of een hotel starten? De Hotel Partners creëert graag een passend hotelontwerp, volledig naar uw wensen. Door samen te werken als specialisten op verschillende gebieden, maken wij de meest innovatieve ontwerpen, ook voor de badkamers in uw hotel. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Back To Top