Ga naar hoofdinhoud
Technologie hotelkamer

Nieuwste technologie voor in uw hotel

Technologie. Het wordt steeds belangrijker in de wereld van vandaag. Zo ook in hotels, maar voornamelijk in de hotelkamer. De meest toonaangevende en populairste technologie trends voor hotels zijn: mobiele toegang, stembediening, wifi-verbinding en draadloos opladen.

Mobiele toegang tot de hotelkamer

Het is éxtra service naar de hotelgast toe als het ook mogelijk is om met hun smartphone de hotelkamer te openen. Voordat de hotelgast aankomt bij het hotel, ontvangen zij de ‘sleutel’ op hun smartphone waarmee zij de hotelkamer kunnen openen. Zo hoeven hotelgasten niet meer in de rij te staan om in te checken en kunnen bij binnenkomst in het hotel direct naar de hotelkamer lopen.

Stembediening in de hotelkamer

Door de opkomst van Siri en Alexa in huis, is het eigenlijk een verlengde geworden van ieder interieur. Zo ook van de hotelkamer. Hotelgasten vinden het fijn om zoveel mogelijk ontzorgd te worden. Hotelgasten willen relaxen en zoveel mogelijk genieten. Dus hoe fijn is het als hotelgasten door middel van stembediening de gordijnen naar beneden kunnen doen? Of de televisie aan- en uitschakelen?

Een sterke en beveiligde wifi-verbinding

Tegenwoordig wil iedereen altijd verbonden zijn met het internet. Scrollen door Instagram en Facebook doet men eigenlijk de hele dag door. Ook de hotelgast wil onbezorgd kunnen scrollen. Daarom is het van belang dat het gehele hotel is voorzien van een sterke, maar ook goed beveiligde wifi-verbinding.

Draadloos opladen in de hotelkamer

Nadat telefoons en tablets een bepaalde periode veel zijn gebruikt, moet men deze opladen. Dat hoort erbij. In het hotels in het buitenland is het soms ingewikkeld, aangezien er een andere soort stekker wordt gebruikt. Het is een mogelijkheid om USB-poort toe te voegen aan het stopcontact, maar draadloos opladen is ook een optie. Plaats een draadloze oplader in de hotelkamer waarmee de hotelgast al hun apparaten moeiteloos kan opladen. Dan hebben zij ook geen gedoe meer als zij bijvoorbeeld hun oplaadkabel zijn vergeten.

Een uniek hotelontwerp en kwalitatieve realisatie van De Hotel Partners

Heeft u grote plannen en gaat u binnenkort uw hotel renoveren of zelfs een hotel starten? De Hotel Partners creëert graag een passend hotelontwerp, volledig naar uw wens. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Back To Top