Ga naar hoofdinhoud
Hotel totaalconcept

Hotel totaalconcept: van ontwerp tot inrichting, realisatie en service

Bent u hoteleigenaar en toe aan een volledige metamorfose van uw hotel? De Hotel Partners bieden u een totaalconcept. Wij leveren een nieuw hotelontwerp, geven advies voor de inrichting van uw hotel, organiseren de realisatie en verzorgen óók de service- en onderhoudswerkzaamheden.

Hotelontwerp

Het begint natuurlijk allemaal met een eerste gesprek. Wat zijn uw wensen? Wie is uw doelgroep? Wat wilt u bereiken met de inrichting van uw hotel? Zodra dit allemaal duidelijk is, komen wij op bezoek om de huidige situatie te bekijken, bespreken we alle mogelijkheden en bepalen we hoe naar de uitgangssituatie wordt toegewerkt. Hierna gaan onze ontwerpers direct aan de slag met de eerste (functionele) schetsen. Als de indeling definitief is, maken wij 3D-ontwerpen of zelfs een videotour. Zo krijgt u een realistisch beeld van het eindresultaat, omdat u letterlijk door het ontwerp loopt. De Hotel Partners zijn van mening dat er naast een uniek ontwerp, een inrichting, ruimte of een gebouw moet worden gerealiseerd dat ook in de toekomst past bij de behoefte van de hotelgast.

Hotelinrichting

Of het nu gaat om stoffering, maatwerk- meubilair, wandafwerking of innovatieve digitale oplossingen. De Hotel Partners integreren alle denkbare elementen in uw nieuwe hotelontwerp en –inrichting. Alle Hotel Partners zijn samen in staat inspirerende en duurzame totaalconcepten te ontwikkelen. Wij streven altijd naar hét ‘Wauw’ effect. Of het nu gaat om het versterken van een bestaand concept of het ontwikkelen en realiseren van een nieuw concept. Met een uitgebreide showroom, een assortiment aan producten en merken van stoffering, maatwerk- meubilair, wandafwerking tot innovatieve digitale oplossingen kunnen wij de gewenste inrichting realiseren.

Realisatie hotelontwerp

De realisatie van het hotelontwerp is vaak een ingewikkeld, tijdrovend proces met diverse keuzemogelijkheden. De Hotel Partners zoeken altijd naar de balans tussen het ontwerp, functionaliteit, kwaliteit en de kosten. Wij hechten veel waarde aan het opleveren van kwalitatieve en hoogwaardige projecten. Om dit te bereiken besteden De Hotel Partners veel zorg aan de detaillering en het materiaalgebruik. De eigenschappen van de materialen stemmen wij zorgvuldig op elkaar af. Zo ontstaat er een project met een langdurig gebruiksgemak.

Ook realiseren De Hotel Partners projecten aan de hand van een turn-key aanbieding. Vanaf de initiatieffase zijn de eisen afgestemd op het budget. Hierdoor wordt een project efficiënt ontwikkeld. Tijdens het proces heeft u één contactpersoon die altijd met u meedenkt. Zo ontzorgen wij u volledig!

Hotel service- en onderhoudswerkzaamheden

Bij een totaalconcept behoren ook de service- en onderhoudswerkzaamheden. De Hotel Partners bieden service en onderhoud tot kleinschalige reparaties. Snel, adequaat en zorgvuldig een oplossing bieden voor het onderhoud of verbouwen van uw onroerend goed. Dat doen De Hotel Partners. U heeft één aanspreekpunt die uw zaken op het gebied van technisch beheer verzorgt.

Een hotel totaalconcept van De Hotel Partners

Zijn De Hotel Partners waar u naar op zoek bent? Neem dan contact op! Wij maken graag een afspraak met u, om u en uw hotel beter te leren kennen voordat wij aan de slag gaan. De Hotel Partners zijn actief bij nieuwbouw, verbouw, renovatie en restauratie. Door ons samenwerkingscollectief hebben wij verschillende disciplines in huis om u te adviseren bij alle wensen en deze succesvol te realiseren.

Back To Top