Ga naar hoofdinhoud
Unieke hotels Nederland

Ontdek deze 5 unieke hotels in Nederland

De beleving in een hotel is heel belangrijk voor hotelgasten. Hoe creëert u tegenwoordig een mooie beleving in uw hotel? Door een hotel op een unieke locatie aan te bieden! Slapen in een gevangenis, op een cruiseschip of in een vliegtuigsuite? Het is allemaal mogelijk en dit zijn 5 unieke hotelovernachtingen die u direct toevoegt aan uw bucketlist.

Overnachten in… een voormalige gevangenis

Een nacht slapen in de gevangenis. Tja, dat klinkt niet heel aantrekkelijk en daar zit u misschien niet op te wachten. Toch heeft de (voormalige) gevangenis in Roermond er geen straf van gemaakt. De gevangenis is namelijk omgetoverd tot een luxe hotel. Heerlijk genieten van luxe in een gevangenis. Wie had dat gedacht?

Overnachten op… een legendarisch cruiseschip

Na jaren trouwe dienst heeft SS Rotterdam, het voormalige vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn, tegenwoordig een vaste ligplaats in de Maashaven. SS Rotterdam heeft niet alleen een zeer imposant uiterlijk, het is ook mogelijk om een nachtje te slapen op dit prachtige schip. Naast een overnachting kunt u hier ook eten en een rondleiding volgen om meer te leren over de rijke geschiedenis van SS Rotterdam.

Overnachten in… een luxe vliegtuigsuite

Slapen in een vliegtuig is niet altijd fijn, maar wel in de luxe vliegtuigsuite in Teuge. Hier zit u niet opgevouwen in een oncomfortabele vliegtuigstoel, maar heeft u voldoende ruimte om languit in een comfortabel bed te slapen. Tijdens de overnachting in deze luxe vliegtuigsuite voelt u zich pas echt in de wolken.

Overnachten in… een hijskraan

U heeft de hijskraan op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord vast wel eens gezien. Als u last heeft van hoogtevrees is dit hotel niet geschikt voor u…. Maar houdt u van sensatie? In het Crane Hotel Faralda overnacht u op 35 meter hoogte in een hijskraan. Aan de buitenkant is het niet te zien, maar bovenin de hijskraan zijn drie luxe hotelsuites gebouwd. De hotelsuites bestaan uit een woonkamer, badkamer en slaapkamer. Oh, en u heeft natuurlijk een prachtig uitzicht over Amsterdam.

Overnachten in… een kasteel

Altijd al gedroomd om als prins of prinses te ontwaken in een kasteel? Dan is het romantische kasteel Terworm in Heerlen dé plek om te overnachten. Ervaar een oase van rust en groen rondom het kasteel. Daarnaast kunt u in de luxe, ruime en vorstelijke hotelkamers prinsheerlijk overnachten.

Uniek hotelontwerp van De Hotel Partners

Bent u op zoek naar een hotelontwerp voor een unieke locatie? Neem dan contact met ons op. De Hotel Partners bestaat uit specialisten op verschillende gebieden zodat wij met elkaar tot een passend hotelontwerp komen voor uw locatie. Maak een afspraak en kom langs in onze Experience-room om inspiratie op te doen.

 

Bron: Zoover

Back To Top