Ga naar hoofdinhoud
Hotel Inspiratie Summer Vibes

Hotel inspiratie: summer vibes!

De zomer is in volle gang! Is uw hotel niet (per se) een tropische bestemming, maar wilt u hotelgasten wel het idee geven dat ze zich op een tropische locatie bevinden? Dat kan makkelijk door het toepassen van de volgende aspecten: planten, kleuren, ronde vormen, velvet & een terras. Hoe? U leest het hieronder.

Planten in uw hotel

Wat geeft een tropisch gevoel? Planten natuurlijk! Er kunnen nooit te veel planten in uw hotel staan. Van de hotelkamer tot badkamer en de hotel lobby. Planten geven de desbetreffende ruimte een natuurlijk gevoel en zorgen voor een serene uitstraling. Hierdoor is het hotel de perfecte locatie om heerlijk tot rust te komen.

Kleuren en prints toevoegen aan het hotelinterieur

Het gebruik van kleuren en prints maken een heel groot verschil. In de winter zijn koele tonen meer van toepassing, omdat deze beter aansluiten bij het weer. De zomer staat in het teken van zonneschijn en kleur. Zonder hele drastische veranderingen toe te passen in het interieur van uw hotel, is het aan te raden om kleine details toe te voegen, zoals kleurrijke accessoires of een vloerkleed met een print.

Meubels met ronde vormen in de hotelkamer

Tijdens Salone del Mobile. Milano zijn een aantal nieuwe trends opgevallen, waaronder ronde vormen bij meubels. Harde lijnen worden vervangen door vrouwelijke, ronde vormen bij banken, fauteuils of bij de hoofdborden van bedden.

Velvet, velvet & nog meer velvet

Ja, ook in de zomer is velvet ‘hot’! Velvet (fluweel) heeft een luxe, chique uitstraling. Zeker in lichtere tinten, zoals lichtblauw, beige en mosterdgeel, is deze prachtige stof onmisbaar in uw hotel.

Zomers hotel(dak)terras

In de zomer vinden hotelgasten het heerlijk om tijdens hun verblijf in het hotel ook te genieten van de zon op een (dak)terras. Mocht het mogelijk zijn, dan is het ideaal om hotelgasten te verwelkomen op het dakterras van uw hotel. Op het dakterras hebben ze vast ook een mooi uitzicht. Geen dakterras? Geen probleem! Maak een terras langs de voorzijde van het hotel. Zo krijgen de mensen die langslopen alvast een idee van de sfeer in het hotel, wat kan bijdragen aan eventuele, toekomstige hotelgasten.

Hotelontwerp van De Hotel Partners

De Hotel Partners gaan op basis van uw wensen direct aan de slag met een passend hotelontwerp. De Hotel Partners is een initiatief van Master Totaalinrichting, Bakels + Ouwerkerk Bouwgroep en Interface®. Zij zijn al jaren specialisten op het gebied van hospitality en hebben al mooie projecten op hun naam staan. Door de krachten te bundelen kunnen wij u van A – Z adviseren, begeleiden en ontzorgen op het gebied van Hospitality. Maak nu een afspraak en doe inspiratie op in onze Experience-room!

Back To Top