Ga naar hoofdinhoud
Bucket List Hotel

Zo maakt u van uw hotel een bucket list item!

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een bucket list. Hierop staan items die iemand graag nog zou willen doen in zijn levensloop. Deze items kunnen uiteenlopen van bungeejumpen tot het Noorderlicht bekijken en verblijven in een specifiek hotel. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw hotel een bucket list item wordt? De Hotel Partners geven een aantal tips!

Tip 1: Creëer een luxe uitstraling

Een luxe uitstraling in een hotel creëren hoeft geen bakken met geld te kosten. In tegendeel:

  • Lange, volle gordijnen laten een kamer groter lijken en daardoor automatisch luxer doen aanvoelen. Kies voor gordijnen van het platfond tot de vloer.
  • In de hotelkamer een grote spiegel, als centraal punt op de muur. Een spiegel laat de ruimte groter lijken en staat daarnaast ook nog eens super stijlvol en elegant.
  • Extra, sfeerkussens op bed in de hotelkamer of op de bank in de hotel lobby.

Tip 2: Verschillende faciliteiten aanbieden

Naast het verblijven in een hotel, wil de hotelgast steeds meer. De hotelgast wil iets mee kunnen maken en activiteiten kunnen doen in een hotel. Denk hierbij aan: een rooftop bar, een (binnen/buiten) zwembad en een restaurant met een open keuken.

Tip 3: Uitzicht van hotelkamers

Sociale media staat er vol mee. Influencers die de mooiste foto’s maken in hun hotelkamer met een te gek uitzicht. Het is natuurlijk niet altijd mogelijk om een hotelkamer te creëren met een mooi uitzicht. Bevindt uw hotel zich op een opvallende plek en is het mogelijk om de hotelkamers een bepaald uitzicht te geven? De Hotel Partners helpen u graag aan een passend hotelontwerp.

Tip 4: Toepassen van de nieuwste technologie

Technologie wordt steeds belangrijker in de wereld van vandaag. Zo ook in hotels, maar voornamelijk in de hotelkamer. De meeste toonaangevende en populaire technologie trends voor hotels zijn: toegang, stembediening, wifi-verbinding en draadloos opladen. Benieuwd naar de details van deze trends? Lees hier verder.

Tip 5: Instagramwaardige plekken creëren

In eerste instantie is dit iets waar u misschien niet aan denkt bij het ontwerp van uw nieuwe hotel. Maar is uw doel om uw hotel op de kaart te zetten? Dan is een Instagramwaardige plek voor of in uw hotel onmisbaar. Zo heeft het Arlo NoMad Hotel in New York hotelkamers met een uitzicht over de skyline van New York en is het Paradiso Ibiza Art Hotel bijna helemaal roze. Het kan zo gek als dat u zelf wilt!

Maak uw hotel bucket list waardig met een hotelontwerp van De Hotel Partners

En? Heeft u allerlei ideeën gekregen over het ontwerp voor uw hotel? Neem contact met ons op! De Hotel Partners gaan graag voor u aan de slag om het gewenste hotelontwerp te leveren.

Back To Top